Het bedrijf

Met meer dan 40 jaar ervaring in diverse marktsegmenten zoals utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en nieuwbouw kennen wij onze klanten en de diversiteit aan wensen. Van de Heemraad bouw- en aannemingsbedrijf kunt u bouw- en aannemingsoplossingen verwachten die aan de ene kant vernieuwend en innovatief zijn en aan de andere kant vertrouwd door de klantgerichte aanpak binnen de gestelde deadlines en budgetten.

Sinds 1974 een begrip in Amstelveen e.o.

Door de jaren heen zijn wij bekend komen te staan als een betrouwbaar, onafhankelijk middelgroot bouwbedrijf waar het draait om professionaliteit, ambacht en innovatie. Opgericht in 1974 door algemeen directeur C.A.H. Cuntz. Veertig jaar later neemt zoon Anton als operationeel directeur het familiebedrijf over.

Door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en speciale band met de regio gaan wij loyaal met ons personeel en onze klanten om. Wij geloven dat kwaliteit en continuïteit de beste reclame is. De Heemraad staat al veertig jaar achter ons personeel en ons product. Dit vertrouwen zorgt ervoor dat wij bij elk project kunnen garanderen dat wij kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren tegen de beste prijs. Dat deden we 40 jaar geleden, dat doen we nu en dat zullen we ook in de toekomst blijven doen.

Onze Kernwaarden:

  • Wij staan voor kwaliteit
  • Wij zijn maatschappelijk betrokken
  • Wij plannen binnen tijd en budget
  • Wij zijn innovatief op basis van onze professionaliteit
  • Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg

Wij staan bekend om het stimuleren van innovatie, het omarmen van opkomende technologieën en het maken van het verschil voor onze klanten, onze werknemers en de gemeenschap.

directie bouwbedrijf de heemraad

Maatschappelijke betrokkenheid

Voor de Heemraad speelt maatschappelijke verantwoordelijkheid een grote rol.
Wij voelen een grote maatschappelijke betrokkenheid en hebben een speciale interesse in organisaties in en rond Amstelveen die zich maatschappelijk, ondernemend en innovatief onderscheiden. Mede daarom is de Heemraad sponsor van Museum Jan van der Togt en het Cobra Museum voor moderne Kunst, beide gelegen in Amstelveen. Daarnaast is de Heemraad sinds 1992 trotse naamgever en hoofdsponsor van de voetbalvereniging Amstelveen Heemraad.

Personeel

Met een personeelsbestand van 30 werknemers die allemaal onder persoonlijk contract van de Heemraad staan, bieden wij onze klanten maatwerk, flexibiliteit en duurzaamheid. De Heemraad bouw- en aannemingsbedrijf garandeert deskundige uitvoering van projecten door onze optimale beheersing van het bouwproces. We zijn lid van Bouwend Nederland en beschikken over belangrijke kwalificeringen als het VCA-keurmerk.

Back to Top